Καυσόξυλα Ελαφίνας

Καλώς ήρθατε !

Η εταιρία μας “Καυσόξυλα Ελαφίνας” δραστηριοποιείται από το 2012 στο χώρο της εμπορίας των καυσόξυλων. Ξύλα πασίγνωστα για την ποιότητά τους σε όλη τη Μακεδονία, προερχόμενα αποκλειστικά από τα βουνά του Βερμίου και της Ελαφίνας.

Στην εταιρία μας θα βρείτε άριστη ποιότητα ξύλου οξιάς, δρένιου, καστανιάς, θράψου, γαύρου και πουρνάρι σε μεγέθη σόμπας, τζακιού και λέβητα.

Τα ξύλα διατίθενται στην κεντρική μάντρα της Βέροιας, αφού κοπούν, ταξινομημένα ανά είδος, μέγεθος και ποσοστό υγρασίας.

Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε είτε τηλεφωνικά, είτε με την παρουσία σας στον χώρο μας όπου θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και από κοντά. Διαθέτουμε κατ οικων διανομή με άμεση εξθπηρέτηση σε νομούς Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας, Θεσσαλονίκης και Κοζάνης.

Βασικό χαρακτηριστικό της λειτουργίας μας, εκτός της άριστης ποιότητας των προιόντων, της άμεσης εξυπηρέτησης και της δυνατότητας προσαρμογής στις δικές σας ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες σχετικά με τα ξύλα, παραμένει και η εγγύηση της μέγιστης ποσότητας ξύλων ανά χ.κ.μ!